“Başaracağınıza İnanın ve Kendinize Güvenin”

0
93

milli eğitim md1İlçe Milli Eğitim Müdürü Keleşoğlu, LYS’ye Girecek Öğrencilere Seslendi…

Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan üniversite girişte ikinci aşama olan Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) ile ilgili açıklama yapan İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, öğrencilere başarılar diledi. Öğrencilere de seslenen İlçe Milli Eğitim Müdürü Keleşoğlu, “Başaracağınıza inanın ve kendinize güvenin” dedi.

15-16 ve 22-23 Haziran tarihlerinde yapılacak olan ikinci aşama LYS sınavı öncesi sınava girecek öğrencilere seslenen Müdür Keleşoğlu, “Sevgili Öğrenciler; sizler için önemli bir dönüm noktası sayılan bir sınava gireceksiniz. Başaracağınıza inanın ve kendinize güvenin. Siz kazansanız da kazanmasanız da bizim için değerlisiniz. Unutmayınız ki; yaşamınızın her dönemimde başarılı olmak için çaba göstereceksiniz. Ama bu sizin son sınavınız olmayacak. Asla kaygılanmadan kendiniz için hangi alanda eğitim almanın ya da hangi yönde şekillendirmenin sizin için uygun olduğunu öğretmenlerinizin yardımı ile çözebilirsiniz. Unutmayınız ki; hangi meslek dalında eğitim alırsanız alın ahlaklı ve dürüst çalışan kazanır” dedi.

Öğretmen ve velilere de hitap eden Keleşoğlu; “Sınav öncesinde öğrencilerimiz için gereken her türü fedakârlığı yaptığınızı biliyoruz ve bu çabalardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Kıymetli veliler; sizlerle birlikte çocuklarınızın başarılı yetişkinler olmaları için çaba harcıyor ve emek sarf ediyoruz. Sizlerin desteği ile onların ahlaki, sosyal, akademik başarılarını bir bütün olarak tesis etmeye çaba gösteriyoruz. Çocuklarımız için çok önemli olan bu süreçte onları anlamanız ve yüksek düzeyde bir başarı beklentisi içine girmemeliyiz. Bu onları kaygılandıracak ve sınav başarılarını olumsuz etkileyecektir. Bu tavsiyelerim ile birlikte tüm öğrencilerimize ve ailelerine muvaffakiyetler temenni ederek, hayatın her alanında başarılı sağlıklı, huzurlu ve mutlu gelecek diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here