“Barış ve Huzuru Kadınlar Sağlayabilir!”

0
63

CHP Kadın Kolları Belen İlçe Başkanı Hatice Bilen ve Yönetim Kurulu Üyeleri de Geniş Katılımlı Toplantıda Hazır Bulundu…

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan Hatay’da Partili Kadınlarla Bir Araya Geldi

CHP Hatay İl binasında, Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan’ın başkanlığında geniş katılımlı bir toplantı yapıldı. Toplantıya, Genel Başkan Dokuzcan’ın yanı sıra, Kadın Kolları MYK Üyeleri Nurlu Erkan, Fatma Köse, Adana İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Çinkılıç, Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Şevleda Uzun ve İlçe Kadın Kolları Başkanları ile CHP’li kadınlar katıldı.

CHP Kadın Kolları Belen İlçe Başkanı Hatice Bilen ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda yapılacak projeler masaya yatırılarak, CHP’yi iktidara taşımanın yolu belirlendi. Toplantıda ayrıca Suriye meselesi de gündeme geldi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Hatay Kadın Kolları İl Başkanı Şevlade Uzun, bölgeye ve kadın sorunlarına duyarlı bir Kadın Kolları Genel Başkanına sahip olduklarını belirterek, kendisini Hatay’da, parti teşkilatında görmekten mutlu olduğunu ifade etti.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan ise ‘CHP Kadın Kolları Anadolu Yollarında 7 ay, 7 bölge’ çalışmaları kapsamında Hatay’a geldiklerini söyleyerek; “İl-il, bölge-bölge dolaşarak kadın kollarının dayanışmasını, kaynaşmasını sağlıyoruz. Bu gün 41. il olan Hatay’dayız. Amacımız dayanışmacı bir yapıyı oluşturmak ve emeğimizin ve sözümüzün daha etkin olacağı yapılanmayı sağlamak. Çalışmalarımızı yereldeki sorunları yerelde tespit etmek, çözüm önerileri oluşturmak için yapıyoruz” dedi.

Siyasette kadın olmanın zorluğuna da değinen Dokuzcan; “Emeğimiz var, gücümüzde olmalı. Güçlü kadın kolları örgütleri partileri iktidara getirir. İnsanlık iki kanatlı kuş gibidir. Sağ kanadını erkekler, sol kanadını kadınlar oluşturur. Hedefimiz eşit temsil, eşit katılım” şeklinde konuştu.

Kadınların barış, huzur ve sevgi istediğini de sözlerine ekleyen Dokuzcan; “Şiddetin egemen olduğu bu coğrafyada, bunu değiştirecek kadın gücüdür. Dolaştığımız illerde hep kadınlar barış, huzur ve sevgi istiyor. Bunu da yine kadınlar sağlayabilir” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here