Baram ve Taşyürek’e Sahip Çıkılmalı!

0
257

Hatayspor’da Yardımcı Antrenörü Zafer Uysal Ailevi Nedenlerden Dolayı Görevinden İstifa Etti

hatayspor6Hatayspor’da yardımcı antrenörlük görevi yapan Zafer Uysal, ailevi nedenlerden dolayı görevinden istifa etti. İstifasını, yaptığı yazılı açıklama ile duyuran Zafer Uysal, Kulüp Başkanı Jan Baram ve Teknik Direktör Ahmet Taşyürek’in kıymetinin bilinmesi gerektiğini belirtti.

Açıklamasında, Hatayspor’da 1,5 yıl görev yaptığını söyleyen Zafer Uysal; “Acısıyla tatlısıyla günlerimi geçirdiğim Hatayspor’daki görevimi ailevi nedenlerimden dolayı bırakmış bulunmaktayım. Bu kararı alırken ne kulüp başkanımız Jan Baram ne de hocamız Ahmet Taşyürek bırakmam konusunda bir talepte bulunmamıştır. Verdiğim karara kendileri de üzüldüklerini dile getirmişlerdir. Başkanımızın Ahmet hocayla yola devam etmesi son derece doğru bir karardır. Ligi bilen takımın eksiğini ve iki senedir final oynatan hoca olarak Ahmet Taşyürek bence başarılı bir hocadır” şeklinde konuştu.

Açıklamalarında ayrıca Kulüp Başkanı Baram’dan övgüyle bahseden Uysal; “Jan Baram Başkana Hatay’ın hem maddi hem de manevi destekte bulunması gerekmektedir. Bazen maçlardan önce yaptığı konuşmalarda tüylerim diken-diken olur, müthiş bir motivasyonla sahaya çıkardık. Jan Baram, Hatay için Hatayspor için her şeyini veren bir Hatay sevdalısı ve iyi bir Hataysporludur. Bu yüzden Hatayspor taraftarının takım için birlik olup takımlarına, başkanına, hocasına sahip çıkmalıdır. Temennim Hatayspor’u üst liglerde görmektir. Keşke oynadığım takımlarda böyle bir başkanla çalışma sansım olsaydı” dedi.

Zafer Uysal, Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram ve Teknik Direktör Ahmet Taşyürek’in kıymetinin bilinmesi gerektiğinin de altını önemle çizdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here