BAL’ın Son Bileti Yine Erzin’in Oldu!

0
105

erzin bldspor8Bölgesel Amatör Lig (BAL)’in sın biletini almak almak için Erzin Belediyespor ile Karayılan Belediyespor dün karşı karşıya geldi. Müthiş bir final maçına sahne olan karşılaşma sonunda penaltı atışlarında yüzü gülen taraf Erzin Belediyespor oldu.

İlimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek son takımın belirlenmesi için dün Erzin Belediyespor ile Karayılan Belediyespor karşı karşıya geldi. Müthiş bir çekişmeye sahne olan karşılaşmanın normal ve uzatma dakikalarında gol atan ve galip çıkan olmayınca karşılaşma penaltı atışlarına geçildi.

Erzin Belediyespor, kullandığı penaltı atışının 3’ünü gole çevirirken, Karayılan Belediyespor ise sadece 1’i gole çevirdi. Karşılaşma sonunda uzun yıllar ilimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil eden Erzin Belediyespor, yine Bölgesel Amatör Ligde ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Final maçında elenen Karayılan Belediyespor ise gelecek sezon yine Hatay Amatör Süper Liginde mücadele edecek. Bölgesel Amatör Lig hedefini ise seneye gerçekleştirmeye çalışacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here