Bakan Özlü; “İskenderun’un Geleceği Parlak”

0
133

Sanayi Bakanı Özlü İskenderun Belediyesinde

Bir dizi ziyaret ve program için Hatay’a gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

Ak Parti Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Orhan Karasayar, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Güler, İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, daire müdürleri tarafından çiçekle karşılanan Bakan Özlü, İskenderun’da olmaktan son derece mutlu olduğunu söyledi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’ye İskenderun hakkında genel bilgiler veren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’un hızlı gelişen bir kent olduğunu, İskenderun Belediyesi olarak planlı bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi. İskenderun’u geleceğe taşımak için gayret gösterdiklerini belirten Başkan Seyfi Dingil; “Desteklerinden dolayı hükümetimize, bakanlarımıza, milletvekillerimize, başbakanımıza ve cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

İskenderun’un gelişimi ve kalkınması noktasında her türlü desteğe hazır olduklarını ifade eden Bakan Özlü de; “Bölge denizi, limanı ve sanayi ile cazibe merkezi konumunda. Amanos tüneli ile birlikte bölgede büyük bir hareketlilik başlayacak. Bu projeyi yakından takip ediyoruz. İskenderun körfezi büyük bir üretim, ticaret potansiyelini içerisinde barındırıyor. İskenderun ve bölgeye hizmet noktasında her türlü desteğe hazırız. Her zaman yanınızdayız. İskenderun’un geleceği parlak! Sizlerin aracılığı ile tüm İskenderunlu hemşerilerime selamlarımı iletiyorum” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından bölgede yapılmakta olan ve yapılacak projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here