Bahçeşehir Koleji TEOG’da Rekor Başarıya İmza Attı

0
306

bahçeşehir koleji92013-2014 eğitim yılında ilk defa uygulanan TEOG Sınavında Bahçeşehir Koleji rekor bir başarıya imza attı. Türkiye genelinde TEOG 1’de 19, TEOG 2’de 37 olmak üzere toplam 56 öğrencisi sınavlarda tüm sorulara doğru yanıt verirken Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampusu öğrencisi Umut Can Özonur TEOG 2’de 120 sorudan 119’una doğru yanıt vererek İskenderun’un en başarılı öğrencileri arasında yerini aldı.

“Dünya Okulu” vizyonu doğrultusunda her alanda başarıları ile ön plana çıkan öğrenciler yetiştiren Bahçeşehir Koleji TEOG Sınav sonuçlarında Türkiye’nin zirvesinde yer aldı. Türkiye genelinde TEOG 1’de 19, TEOG 2’de 37 olmak üzere toplam 56 öğrencisi tüm sorulara doğru yanıt veren Bahçeşehir Koleji bu sonuçlarla ulaşılması zor bir akademik başarıya imza atmış oldu.

Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampusu eğitim hayatına getirdiği dinamizmle İskenderun’un eğitim hayatına yön veriyor. TEOG 2’de 120 sorudan 119’una doğru yanıt veren öğrencisi Umut Can Özonur da bu başarıların en güzel örneği olarak, hem Bahçeşehir Kolejine hem de İskenderun’a büyük bir gurur yaşattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here