Bahçeşehir Koleji Engelli Bir Gence Akülü Araba Hediye Etti

0
149

bahçeşehir koleji13Bahçeşehir Kolejinden Sosyal Sorumluluk Örneği

Eğitim ve öğretimin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem veren Bahçeşehir Koleji, bu kez de engelli bir gencin yüzünü güldürdü.

Engellerin, yaşamı sürdürmeye engel olmaması için çabaladıklarını söyleyen İskenderun Bahçeşehir Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Oya Makar, bu amaçla, vücudunun belden aşağısını kullanamayan bir genç kıza akülü araba temin etmiş olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi. Makar; “Bizim çocuklarımız kadar şanslı olmayan çocuklara yardımcı olmak, onları da sosyal hayata katmak vatandaşlık görevimizdir” dedi.

Bahçeşehir Kolejlerinin sosyal sorumluluk projelerine her dönem bir yenisini eklediğini hatırlatan Okul Müdürü Sefai Server Dik, bugüne kadar evinden çıkmakta büyük zorluk çeken, annesiyle birlikte adeta eve kapanmış bir yaşam sürdüren genç kıza, hayata katılma fırsatı yaratmış olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti. Dik; “Genç yaşında hayatla olan bağını yeniden kurmasına vesile olmak ve gözlerinde gördüğümüz mutluluk bizler için en değerli armağandır. İskenderun Bahçeşehir Koleji’nin başarıları, İskenderun’un eğitim hayatına kattığı yenilikleri ve yetiştirdiği öğrencileriyle olduğu gibi bu ve benzeri sosyal sorumluluk projeleriyle de topluma örnek olmasını arzu ediyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here