Bahçeşehir Koleji 94. Kolejini İskenderun’da Açtı

0
199

bahçeşehir koleji2Bahçeşehir Koleji, İskenderun Kampusu görkemli bir törenle İskenderunluların hizmetine açıldı. İskenderun ile Belen arasında yapılandırılarak hizmete açılan kolejin açılış törenine katılım oldukça yüksek oldu.

Bahçeşehir Koleji İskenderun Kampusunun açılış törenine İskenderun Kaymakam Vekili, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar, Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, Bahçeşehir Koleji yöneticileri, davetliler, öğrenciler ve veliler katıldılar.

Törende bir konuşma yapan Bahçeşehir Koleji Eğitim Kurumları Genel Müdürü Devrim Karaaslanlı çok büyük hedeflerinin olduğunun altını çizdi. Karaaslanlı; “Eğitimde fırsat eşitliğine inanan bir kurumuz bundan dolayı kaliteli eğitim her çocuğun hakkıdır diye yurdun her köşesinde okullar açıyoruz, birçok okulumuz aslında sosyal sorumluluk projemiz ve İskenderun Belen Kampusu bu okullardan bir tanesidir. Bahçeşehir Kolejleri olarak 2015 yılı hedefimiz 150 okul 90 bin öğrenci, tabi ulusal ve uluslar arası başarılarla birlikte. 2023 hedefimiz ise Cumhuriyetin 100. Yılında 3 kıtada 350 okul ve 90 bin öğrenci.

bahçeşehir koleji3

Çok ciddi hedeflerimiz var. Bugünkü okul sayımız 94, iki yıl içinde 150 okula çıkmayı hedefliyoruz. Biz Bahçeşehir Kolejleri olarak gelir dağılımındaki adaletsizliğin eğitim ile çözülebileceğine inanan bir kurumuz. 21. yüzyılın gelişimlerine açık farklı kültürlere saygılı sosyal sorumluluk bilincinde dünyaya saygılı dünya ile çalışan dünya ile yarışan bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İskenderun Bahçeşehir Koleji’nin açılış kurdelesi, Karaaslanlı protokol üyeleri tarafından kesildi. Kurdele kesiminin ardından protokol ve davetliler okulu gezdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here