Bahçeşehir İlk Mezunlarını Verdi

0
193

bahçeşehir koleji7İskenderun Bahçeşehir Koleji ilk mezunlarını liseye uğurlamanın, 8/A sınıfı öğrencileri ise 1 yıla pek çok anıyı sığdırarak yeni ufuklara yelken açmanın hüzünle karışık heyecanını yaşadı.

Kep töreninde bir konuşma yapan Okul Müdürü Sefai Server Dik, ailelere, kendilerine gösterdikleri güven için, öğretmenlere de yıl boyunca gerçekleştirdikleri özverili çalışmalar sonucunda çocukların başarılarına başarı kattıkları için teşekkür etti. Konuşmasının sonunda öğrencilere hitap eden Dik, mezun olan öğrencilere hitaben, bir yıl içinde büyük mesafe kat ettiklerini, İskenderun Bahçeşehir Koleji’nin ilk mezunları olarak her zaman unutulmaz bir yerleri olacağını söyledi. Bahçeşehir eğitiminden geçen Atatürkçü gençler olarak lise ve sonrasındaki hayatlarında başarılarının artarak devam edeceğine inandığını ekleyerek hepsini kutladı.

bahçeşehir koleji8

Okulun çok amaçlı salonunda yapılan kep töreni öncesinde öğrenciler minik bir şiir dinletisi sundular. Bu duygusal dakikalardan sonra sahnelenen müzikal gösteri hem kulakların pasını sildi hem de öğrencilerin dans konusundaki yeteneklerini sergilemelerini sağladı. Ayrıca Bahçeşehir öğretmenlerinin koreografi alanında da ne kadar başarılı olduklarını bir kez daha gösterdi.

Öğrencilerin senenin başından beri çekilen çeşitli görüntülerinin derlendiği slayt gösterisinden sonra mezuniyet cüppe ve keplerini giymiş olarak sahneye çıkan öğrenciler dakikalarca alkışlandı. Öğrenci temsilcisinin yaptığı konuşmadan sonra Bahçeşehir Koleji Mezuniyet Andı’nı içen öğrenciler keplerini attı. 10. Yıl Marşı ve Bahçeşehir Koleji Marşı’nı tüm salonun eşliğinde söyleyen öğrenciler öğretmenleri ve aileleriyle hatıra fotoğrafları çektirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here