Atalar Akşam Lisesi’nde Son Ders Eğlence!

0
277

atalar koleji14Atalar Koleji Akşam Lisesi mezuniyet gecesine katılanlar, “Mezuniyet böyle kutlanır” dediler. Atalar Koleji Tek Fener Akşam Lisesi’nden mezun olan 88 öğrenci, mezuniyet yemeğinde bir araya gelerek unutamayacakları anlar yaşadı.

İskele Restoranda düzenlenen etkinlik, kısa süren mezuniyet töreniyle başladı. Daha sonra öğrencilere mezuniyet belgeleri dağıtıldı ve birlikte hatıra fotoğrafları çektirildi. Keyifle yenen yemeğin ardından da hep birlikte, geç saatlere kadar dans edildi ve halaylar çekildi.

Eğlencenin doruklarına çıkılan gecede bir konuşma yapan Atalar Koleji Kurucusu Cuma Bal; “Ulu Önder Atatürk ülkemizin geleceğini siz gençlere emanet etmiştir. Sizlerin bu güveni boşa çıkarmayacağınızdan eminim” dedi.

atalar koleji15

Atalar Koleji Tek Fener Akşam Lisesi Müdürü Tahsin Sevin ise, yaptığı konuşmada geceye katılanlara teşekkür ederek şunları söyledi; “Sevgili öğrencilerim, sizin sağlıklı, mutlu, ahlaklı ve başarılı olmanızı istiyorum. Hızla değişen bu dünyada değişimi kavrayınız. Kavrayınız ki bizleri muasır medeniyetler seviyesine taşıyınız.”

Sevin konuşmasının ardından, “Bu son ders” isimli şiiri okuyarak öğrencilere veda etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here