Avustralya Büyükelçisinden Büyükşehir Belediyesine Nezaket Ziyareti

0
60

antakya-avustralya1Avustralya Büyükelçisi James Larsen Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Serdar Güven’i ziyaret etti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan vekili Serdar Güven, Avustralya Büyükelçisi James Larsen’i sıcak bir ilgiyle karşılayarak; “Büyükşehir belediye başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş, yeni kurulan büyükşehir belediyesinin yapılanmasını sağlamak ve incelemelerde bulunmak üzere ilçelerimizde çalışmalar yapıyor. Bu nedenle sizleri ben ağırlıyorum. Başkanımın sevgi ve saygılarını sunuyorum” dedi.

antakya-avustralya2

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak, Avustralya ile kültürel ve ticari ilişkilerimizi güçlendirmek üzere şehrimizi ziyaret eden Avustralya Büyükelçisi James Larsen, başkan vekili Güven’den bu konular hakkında bilgiler aldı.

Avustralya Büyükelçisi Larsen, şehrimizden çok etkilendiğini, Hatay’la işbirliği içerisinde projeler gerçekleştirmek istediğini dile getirdi. Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Güven, yakın işbirliği içerisinde projeler yapmaktan mutluluk duyacağını belirtti.

Ziyaret sonrasında Başkan vekili Serdar Güven, Avustralya Büyükelçisi James Larsen’e şehrimizdeki hoşgörü ortamını anlatan bir tablo hediye ederek günün anısına bir hatıra fotoğrafı çekildiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here