Atav’dan Tedavisini Sürdüren Doktorlarına Teşekkür

0
1675

“Doktorumun Ellerine Sağlık Diyorum ve Herkese Tavsiye Ediyorum”

Kalın Bağırsak ve Karaciğer Kanseri hastalığına yakalanan Gazeteci Mustafa Atav’ın eşi Ferda Atav, tedavi gördüğü Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyatını yapan Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Enver Reyhan’a teşekkür etti.

Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gördüğü 15 gün boyunca doktorların, hemşirelerin, hastalara karşı insani bir şekilde hassas davrandıklarını ve sağlık hizmetlerini kaliteli bir şekilde yürüttüklerini belirten Ferda Atav; “7 aydan beri çok kötü dayanılmaz acılar çekiyordum. Belirlenemeyen karın ağrısı ile geldiğim Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde doktorların ekip halinde teşhisleri sonucu kalın bağırsak ve karaciğer kanseri olduğumu öğrendim.

Doktorum Enver Reyhan ve beraberindeki ekip hastalığımın ciddiyeti ve durumuyla ilgili yapılacak müdahaleyi anlattılar, beni tıbbi olarak bilgilendirdikten sonra güven verici konuşmaları sayesinde ve mesleki tecrübelerine güvenerek korkum ve endişelerim kayboldu ameliyat olmaya karar verdim. Yapılan işlemlerin ardından 7 saat süren ameliyat sonrası ağrılardan kurtuldum. Şimdi çok rahatım. Bundan sonra kanser hastalığımın durumuna göre kemoterapi tedavisi yapılacağı belirtildi.

Op. Dr. Enver Reyhan’a ve ekip olarak birlikte çalıştığı Genel Cerrahi Kliniği doktorlarından Genel Cerrah Doçent Dr. Oktay İrkörücü, Gastroenteroloji Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Cumhur Değer ve diğer yardımcı doktorlara çok teşekkür eder görevlerinde başarılarının devamını dilerim.

Ayrıca insanlarımızın ilaçlarla, boşuna zaman harcama yerine ameliyatın kaçınılmaz olduğu bazı hastalıklarda sıkıntısı olan herkese gönül rahatlığıyla cana yakın, samimi, güler yüzlü, güven verici ve hastalarıyla yakından alakadar olan ekip halinde çalışan Yüksek ihtisas görmüş bu doktorları tavsiye ederim” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here