“Atatürk İktidara Yürüyor!”

0
84

kardeşlik platformu2İskenderun Kardeşlik Platformu’ndan 10 Kasım’da Atatürk’ü Anma Etkinliği

İskenderun Boyacılar Parkında dün toplanan İskenderun Kardeşlik Platformu, 10 Kasım Atatürk’ü Anma ile ilgili Pazar günü saat 14.00’te yeni havuzlu çarşıda gerçekleştirecekleri etkinliğe tüm halkı davet ettiler. Platform adına konuşan İşçi Partisi İskenderun İlçe Başkanı Fatih Şirin; “10 Kasım yas değil mücadele günüdür! 10 Kasım Atatürk cumhuriyetini yeniden kurma kararlılığın günüdür” dedi.

Halkımızı 10 Kasım’da, yitirilmekte olan Atatürk devrimleri için ayağa kalkmaya çağırdıklarını söyleyen Platform Sözcüsü Şirin; “Atatürk’ün onu anmamıza, ihtiyacı yoktur. Türkiye’nin Atatürk devrimine ihtiyacı vardır. Atatürk’ün devlet katında yok edilmesine, toplumda unutulmaya çalışılmasına izin verilemez. Dün andımız, T.C. ibaresi silindi. Bugün devlet armasından, kurumlarından Atatürk silinmeye çalışılmaktadır.

kardeşlik platformu3

Boşuna uğraşıyorlar! Biz yurtseverlerin gönlünden Atatürk ve bayrak sevgisini silemezler. Bu koşullarda 10 Kasım yas değil mücadele günüdür. 2012’den bu yana ayağa kalkan ve Haziran’da ayaklanmaya dönüşen Türkiye halk hareketi Türk bayrağı altında, Atatürk’te birleşmiştir. Halk hareketi 29 Ekim’de devrimci irade ve önderlikle bir üst aşamaya sıçramıştır. 2013 10 Kasım’ı da tüm yurtta Atatürk Cumhuriyetini yeniden kurma kararlılığının bir kez daha gösterileceği gün olacaktır.

Atatürk unutturulamaz, Atatürk iktidara yürüyor! Halkımızı 10 Kasım günü saat 09.05’te, Atatürk Anıtı önünde olmaya, aynı gün saat 14.00’te de eski belediye evlendirme dairesi karşısındaki yeni havuzlu çarşıdaki etkinliklerimize bekliyoruz” dedi.

Gerçekleştirilecek olan etkinliğe konuşmacı olarak; CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Hasan Akgöl, İşçi Partisi İskenderun İlçe Başkanı Fatih Şirin, TGB Şube Başkanı Barış Özer ile TÜED İskenderun Şube Başkanı Mustafa Uyan’ın katılacağı belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here