Atalar Koleji Öğrencileri İngiltere’de!

0
262

Öğrencilerin sadece yurtiçi eğitimlerine değil aynı zamanda yurtdışı eğitimlerine de özen gösteren Atalar Koleji, öğrencilerine İngiltere gezisi imkânı sundu. Sömestr tatillerini İngiltere’de geçiren öğrenciler, İngilizceyi hem yerinde öğrenme fırsatı buldu hem de İngiltere’nin kültürünü ve tarihi mekânlarını görme şansına sahip oldu.

Öğrencilerin ufkunun gelişmesinde ve İngilizceyi yerinde öğrenmeleri adına güzel bir adım olan bu geziyi düzenleyen Atalar Koleji İngilizce Öğretmeni Mert Şengül, öğrenciye hizmet amaçlı düzenlenen bu gibi gezilerin İngilizce öğrenimini heveslendirme konusunda çok yararlı olduğunu belirtti. Şengül, öğrencilerine London City Centre, Oxford Street, Waterloo Train Station, London Eye, Buckingham Palace, St. James Park, Westminster Abbey, St. Paul Cathedral,  National Art Gallery, Trafalgar Square, London Bridge, Tower Brigde, Clock Tower (Big Ben), Canterbury City, Canterbury High Street, Canterbury Cathedral and Museum, Ashford City, Ashford High Street, Kenington gibi birçok yeri gezdirerek güzellikleri yerinde görme fırsatı sundu.

Öğrenciler ayrıca, İngiliz öğretmenler tarafından verilen günlük 4 saatlik İngilizce eğitiminin ardından, öğrendiklerini çeşitli aktivitelerde kullanarak günlük hayatta İngilizcenin nasıl kullanılacağına dair eğitim de aldılar.

Yaz tatilinde yapılacak olan Amerika ve İngiltere gezileri için çalışmalar başlattığını da söyleyen İngilizce Öğretmeni Mert Şengül, okulun ve özellikle Okul Müdürü Fethi Gürpınar’ın bu gezinin oluşmasında katkısının büyük önem arz ettiğini belirterek teşekkürlerini sundu.

 Okul Müdürü Fethi Gürpınar da; “Özel Yeni Atalar Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizi her alanda desteklemeye devam edeceğiz” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here