Aslı Bedia Özdilek Dualarla Anıldı!

0
734

Adana otobanında geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta hayata veda eden Aslı Bedia Özdilek’in vefatının 7. Günü münasebetiyle ruhuna ithafen Kuran okundu, dualar edildi.

Henüz 23 yaşında gençliğinin baharında hayata gözlerini yuman Merhume Aslı Bedia Özdilek için baba evinin önünde kurulan taziye çadırında toplanan kalabalık topluluk tarafından Özdilek ailesinin acısı paylaşıldı okunan Kuran Hatmi ile dualara gözyaşlarıyla eşlik edildi.

Arsuz otobanı cezaevi kavşağı mevkiinde bulunan baba evinin önündeki taziye çadırında gerçekleşen törene CHP Hatay eski milletvekili Refik Eryılmaz, CHP Arsuz ilçe başkanı Av. Faik Çekin, MHP İskenderun ilçe başkanı Turan Bozkurt ve bazı meclis üyeleri, bazı STK temsilcileri ile Özdilek ailesinin yakınları ve sevenleri katıldılar.

Ayrıca Merhume Bedia Hemşire’nin çalıştığı Palmiye Hastanesi yönetimini temsilen yönetim kurulu üyesi Seval Kirmit Yazar da eşi belediye Meclis üyesi Emir Selim Yazar ile birlikte acılı ailenin yanında yer aldılar. Bedia Hemşirenin mesai arkadaşları da törene katılarak gözyaşları arasında dualara eşlik ettiler. Palmiye Hastanesi sahibi Cemil Kirmit ile Başhekim Dr. Yılmaz Şahutoğlu Yurt dışında bulunmaları sebebiyle iştirak edemediklerini bildirerek Yusuf Özdilek’e taziye mesajlarını ilettiler.

İskenderun’un sevilen esnaflarından Yusuf Özdilek’in Palmiye Hastanesinde Hemşire olarak çalışan kızı Aslı Bedia Özdilek geçirdiği elim trafik kazası sonrası hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 23 yaşındaki genç hemşire Aslı Bedia Özdilek’in vefatı ailesini, sevenlerini, yakınlarını yasa boğdu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here