Asfalt Çalışması Sürüyor

0
65

bld-asfalt4Gürsel Mahallesinin Ardından Atatürk Bulvarı’nda Çalışma Başladı

İskenderun’da altyapı çalışması tamamlanan ana caddelerde kapsamlı asfalt, ara cadde ve sokaklarda ise kilitli parke taşı döşeme çalışması devam ediyor. Çalışma kapsamında Gürsel Mahallesi asfaltlandı. Ekipler buradaki çalışmayı tamamlayarak, sahildeki Atatürk Bulvarı’nda asfalt çalışmasına başladı.

İskenderun Belediyesi’nce kilitli parke taşı döşeme çalışması da, Modern Evler ve Pınarbaşı Mahallelerinde devam ediyor. Kilitli parke taşı döşeme çalışması, Yunus Emre, Numune, Mustafa Kemal, Sakarya, Gürsel, İsmet İnönü Mahallelerinde tamamlandı. Çalışma yapılan yerlerde ulaşımın aksamaması için İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince gerekli tedbirler de alınıyor.

Yağmursuyu kanallarında temizlik çalışmasını düzenli olarak gerçekleştiren İskenderun Belediyesi Su ve Kanal Müdürlüğü ekipleri de, altyapı çalışması tamamlanan yerlerde kombi kılavuz aracıyla yağmursuyu kanallarını temizliyor.

TEDAŞ elektrik şebeke döşeme çalışması kapsamında, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde eski elektrik direkleri sökülüyor. Yeni aydınlatma direkleri monte ediliyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here