Asaşspor 1 Puanla Döndü, Bekbele Gençlik 3 Puanı 9 Golle Aldı

0
208

Hatay 2. Amatör Küme C Grubunda, geçtiğimiz hafta sonu Arsuz İdmanyurdu, 1972 Asaşspor ile Bekbele Gençlikspor ise Azganlıkspor ile karşılaştı. Bu zorlu mücadeleler sonunda, Arsuz İdmanyurdu, 1972 Asaşspor ile 0-0 berabere kalarak puanları paylaşırken, Bekbele Gençlikspor da Azganlıkspor’u 9-1’lik skorla mağlup ederek 3 puana ulaştı.

Arsuz İdmanyurdu, Asaşspor Maçı Dostane Bitti

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay 2. Amatör Küme C Grubunda yer alan takımlardan Arsuz İdmanyurdu ile 1972 Asaşspor, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında karşı karşıya geldiler. Hatay Bölgesi hakemlerinden Mehmet Yurttaş, Hamza Erkal ile Yunus Emre Güllü’nün yönettiği müsabakada Arszu İdmanyurdu ile 1972 Asaşspor’un ileri uç adamları gol yollarında başarılı olamayınca müsabaka 0-0 berabere sonuçlandı ve taraflar haftayı birer puan ile kapattılar. Alınan bu sonucun ardından Arsuz İdmanyurdu puanını 8’e, 1972 Asaşspor da 6’ya çıkarttı.

Bekbele Gençlikspor Gol Oldu Yağdı: 9-1

Hatay 2. Amatör Küme C Grubunun bir diğer maçında Bekbele Gençlikspor, Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada her iki yarıda atılan gollerle Azganlıkspor’u 9-1 mağlup etti. Bekbele Gençlikspor’u farklı galibiyete taşıyan golleri Ali Güllü (4), Süleyman (3), Fırat Can ile İkbal attı. Bekbele Gençlikepor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 5’e çıkartırken, Azganlıkspor ise henüz puan ile tanışamadı.

Hatay 2. Amatör Küme C Grubunda, haftanın diğer karşılaşmasında ise İcadiyespor, Sarısekispor’u 3-2 mağlup ederek, 3 puana uzanan ekip oldu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here