Artık Play-Off Zamanı!

0
64

İskenderunspor’umuz Deplasmanda Kuşadasıspor’u 2-0 mağlup ederek ligi ikinci sırada tamamladı. Ligi 74 Puan ile ikinci tamamlayan İskenderunspor’un Play-Off yarı finalde rakibi 52 Orduspor oldu. Turuncu-Mavililerin Kuşadası Temsilcisi karşısında gollerini Aydın Yılmaz ile Hakan Kuş attı.

TFF 3. Lig 2. Grupta Play-Off’u haftalar öncesinde garantileyen temsilcimiz İskenderunspor, ligin son haftasında Kuşadası Özer Türk Stadında oynanan müsabakada Kuşadasıspor’u her iki yarıda atılan gollerle 2-0 mağlup etti.

Mehmet Semih Güçlü, Fatih Söyler ile Mustafa Han Hakem üçlüsünün yönettiği müsabakada İskenderunspor’un gollerini 29. dakikada Aydın Yılmaz, 65. dakikada da Hakan Kuş attı. Bu skorun ardından Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor, 74 puan ile ligi ikinci tamamladı.

İskenderunspor’un Play-Off yarı finalde rakibi ise ligi 5. bitiren 52 Orduspor oldu. Play-Off’a kalan takımlardan ligi 3. bitiren Iğdırspor ile 4. bitiren Aksaray Belediyespor takımları birbiri ile eşleşti. Play-Off’un ilk maçlarında 52 Orduspor ile Aksaray Belediyespor sahasında oynayacak.

Play-Off Yarı Final Maçının Programı Belli Oldu

İskenderunspor’un 52 Orduspor ile oynayacağı play-off yarı final maçı programı da belli oldu. Turuncu-Mavili ekip, 13 Mayıs Cuma günü play-off yarı final ilk maçını Yeni Ordu Stadyumunda saat 20.00’de oynayacak. İkinci maç ise 18 Mayıs Çarşamba İskenderun 5 Temmuz Stadyumunda saat 16.00’da oynanacak. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here