Arsuzlu İş Adamları Ankara Saldırısını Kınadı

0
133

ariad açıklama1Kısa adı ARİAD olan Arsuz İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu, Ankara’da yaşanan hain saldırı ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

ARİAD Başkanı Av. Nadir Urcun, terör saldırılarına karşı göstereceğimiz kararlılığın, karanlık güçlere en ağır cevap olacağını söyledi. Başkan Urcun; “Ulusumuzun milli birlik, beraberlik ve kardeşliğine yönelik düzenlenen hain terör saldırıları karşısında, birliğimize ve dirliğimize sahip çıkmak oldukça önem arz etmektedir. Masum vatandaşları hedef alarak, kirli yüzünü bir kez daha gözler önüne seren terörün her türlüsünü en ağır şekilde lanetliyoruz. Böylesine acı günlerde birlik ve beraberliğimizi korumak, bu menfur saldırıları gerçekleştirenlerin amaçlarına ulaşmasını engelleyecektir. Artan terör olayları karşısında; bugün iş adamı, siyasetçi, bürokrat işçi ayrımı olmaksızın aynı acıyı bu vatanın ferdi olarak aynı derecede hissediyoruz.

Bu nedenle iş dünyasının temsilcileri olarak bu günlerde gündemimizin sadece birlik ve beraberlik olması gerektiğini düşünüyoruz. Bu hain saldırılar, doğrudan vatandaşlık haklarımıza ve demokrasimize yapılmıştır. Terörizmi yenecek olan dayanışmadır. Birlik ve beraberlik içerisinde halk olarak bu saldırılara karşı göstereceğimiz kararlılık, karanlık güçlere en ağır cevap olacaktır. Bu elim olayda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve tedavileri devam eden yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here