Arsuz’da Kış Ligi Başladı

0
113

kış ligi1Bölgemizde yıllardır özlemle beklenen “Halı Saha Kış Ligi” nihayet Arsuz’da başladı. Arsuz’un Gökmeydan Mahallesi’nde faaliyet gösteren Köylü Spor Tesisleri tarafından organize edilen turnuvaya 16 takım katıldı.

Arsuz’da spor faaliyetlerinin artırılması, çocukların ve gençlerin sporla iç içe bir yaşama adapte olmaları için düzenlenen spor turnuvası, havaların soğuduğu bugünlerde heyecanlı geçecek bir turnuvaya sahne oluyor. Dostluk ve centilmenliğin hakim olduğu turnuva, bazen kıyasıya geçen müsabakaların heyecanına bazen de taraftarların eğlenceli tezahüratlarına şahit oluyor. Bölge halkı gençlerine futbolu sevdirmek, Arsuz’da spor kültürünün oluşması ve geliştirilmesi adına organize edilen Halı Saha Kış Ligi’ne katılan takımlar kadar taraftarlar da futbola doyuyor.

Belli Boya İnşaat A.Ş. ve Arsuz Belediyesi’nin ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan turnuvaya, ayrıca Erdinç Otel ve Erdinç Spor Center, Netse Yapı İnşaat.A.Ş., Arsuz Kıyıpark, Şenol Tultak İnşaat Ticaret ve Refik-Pen sponsor olarak katkı sağlıyor.

Halı Saha Kış Liginde; A Grubunda Meydangücü, Gazozuna, Sporting, Zeytindalı, Aydemirler, Çınargençlik, Gülcihan, Hüyük ve B Grubunda ise Sudenaz, Hocalar, Esnaflar, Madenli, Reyhani Market, Akçalı Gençlik, FC Joker, Muhtarlar takımları mücadele edecekler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here