Kısa-Kısa Spor Haberleri

0
362

spor turu1Hatay BŞB Boks Takımı Şampiyon Oldu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Boks Takımı, 10-14 Kasım’da Kastamonu’da yapılan Türkiye 2. Grup Boks Şampiyonası’ndan Hatay’a şampiyon olarak döndü. İki altın bir gümüş madalya kazanan ve takım halinde şampiyon olan Büyükşehir Belediyesi Boks Takımı, Türkiye genelinde büyük bir başarıya imza atmış oldu. Takım Antrenörü Erkan Yılmazbaş ve Yardımcı Antrenör Nevzat Kesen, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini iletirken, turnuvada dereceye giren sporcular şu şekilde oldu; Ünal Güzhan 60 Kg (Altın Madalya), Turgay Tabaru 91 Kg (Altın Madalya), Dindar Gökçek 81 Kg (Gümüş Madalya).

spor turu2

& & & & & &

Kamil Köseoğlu Hatay’a 7 Madalya ile Döndü

Hatay Büyükşehir Belediyesi sporcularından yüzücü Kamil Köseoğlu, 28-30 Ekim 2015 tarihleri arasında Muğla’nın Marmaris ilçesinde düzenlenen “Uluslar arası Aqumasters Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası”ndan madalyalarla döndü. 55-59 yaş kategorisinde birçok branşta yarışan Köseoğlu, aldığı başarılar sonucunda 5 adet birincilik ve 1 adet ikincilik madalyası olmak üzere toplamda 6 madalya almaya hak kazandı. Büyükşehir Belediyespor yüzücüsü Kamil Köseoğlu ayrıca, 31 Ekim 2015 tarihinde düzenlenen “Uluslar arası Açık Su Martı Hotel Maratonu”nda 1500 metre mesafeyi 30 dakikada yüzerek 1. oldu ve altın madalya almaya hak kazandı. Kamil Köseoğlu, elde ettiği başarıların ardından yaptığı açıklamada; “Spora ve sporcuya hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

spor turu3

& & & & & &

BAL Temsilcisi Osmaniyespor Durdurulamıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden komşu ilimizin takımı Osmaniyespor, Teknik Direktörlüğe Bölgemizin genç ve deneyimli spor adamlarından Mehmet Çetin’in getirilmesinin ardından durdurulamıyor. Osmaniyespor, grubun en önemli karşılaşmasında Aksarayspor 1989 Kulübünü 1-0 yenerek Mehmet Çetin’in getirilmesinin ardından 3. galibiyetini elde etti. Osmaniye temsilcisine altın değerinde 3 puan kazandıran golü 53. dakikada Metin Telle attı. Mehmet Çetin ve ekibi ise Osmaniyespor’u daha iyi yerlere getirmek için gelecek haftaları iple çekiyor.

osmaniyespor2

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here