Arsuz Karaağaçspor’a, Yıldızlardan Baklavalı Moral Dopingi

0
122

Arsuz Karaağaçspor 1967 Başkanı İnan, Yeni Sezonda Tüm Takımlara Başarılar Diledi!

2017-2018 Futbol Sezonunda, Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele edecek olan Arsuz Karaağaçspor 1967, yeni sezon öncesinde çalışmalarını Teknik Direktör Halis Özipek nezaretinde aralıksız sürdürüyor. Belediye Spor Tesislerinde yapılan son antrenmanı, Kulüp Başkanı Nevzat İnan’ın yanı sıra yöneticiler, taraftarlar ve alt yapının çeşitli kategorilerinde futbol oynayan geleceğin yıldız futbolcular da izledi.

Yeni sezon öncesi takımın antrenmanını büyük ilgiyle izleyen alt yapılarda oynayan geleceğin yıldızları, antrenman sonrası ağabeylerine baklava ikram ederek moral de verdiler.

İnan; “Centilmenliğin Ön Planda Olmasını İstiyoruz

Arsuz Karaağaçspor 1967 Kulübünün antrenmanını izleyen Kulüp Başkanı Nevzat İnan, daha sonra yaptığı değerlendirmede; “Bizler Yönetim Kurulu olarak, bölgemizdeki genç nesilleri Türk sporuna kazandırmak için arkadaşlarımız ile birlikte çıktığımız yolda başarılı olacağımıza inanıyoruz. Teknik heyetimizin verdiği raporlar doğrultusunda, bölge insanlarımıza gözle hoş gelen ve zevkle müsabakalar izleyecekleri bir takım oluşturduk. Bölgesel Amatör Lig müsabakalarında centilmenliğin ön planda olmasını diliyor, tüm takımlara başarılar diliyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here