Arsuz Halkı Ölüm Kavşaklarına Çözüm Bekliyor

0
28

Arsuz’da yıllardır süre gelen ölümlü kazaların ardı arkası kesilmiyor. Haymaseki, Arpagedik, Avcılarsuyu, Hüyük, Konacık gibi birçok noktada yaşanan kazalarda gencecik canlar hayatını kaybetti.

Kavşaklarda olması gereken trafik uyarıcı levhaların olmamasının yanı sıra gidiş gelişlerin ve dönüşlerin şoförler tarafından son anda fark edilmesinin kazalara davetiye çıkardığını belirten vatandaşlar, ‘Artık canlar yanmasın, evlere ateş düşmesin’ diyerek tepki gösterdiler.

‘Vatandaşlar Önlemlerin Arttırılmasını İstiyor’

Son yıllarda nice kazaların ardından hayatlarını genç yaşta kaybeden canların acılarının kolay silinmediğini kaydeden vatandaşlar, başka canların yanmaması için önlemlerin arttırılmasını istediklerini söylediler.

‘Bu Acılar Bir Daha Yaşanmasın’

Kavşakların güvenli olması için çalışmalar yapılmasını isteyen vatandaşlar, daha önceleri yaşanan kazaları da hatırlatıp; “Hayatlarının baharında bu yollarda yiten canları lütfen herkes görsün. Canlar yanmasın. Yetkililer artık buna bir çözüm bulsunlar. Bu acılar bir daha yaşanmasın” diyerek tepki gösterdiler.

Birçok gencin hayatını kaybettiği Arsuz’u yaslara boğan kazalara geçtiğimiz günlerde yine bir yenisi daha eklenmiş hayatının baharında 2 genç kızımız toprağa verilmişlerdi.

‘Daha Kaç Can Yanacak’

Konacık yolu üzerinde yaşanan kazada motosiklet sürücüsü bir genç, Avcılarsuyu Okulundan çıkan bir genç kız bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybetmiş gerekli tedbirlerin alınması yönünde ‘Daha kaç can yanacak’ diyerek vatandaşlar tepki göstermişti.

Yine Haymaseki kavşağında yaşanan kazada 2 genç kız hayatını kaybetmiş, acılara bir yenisi daha eklenmişti. Artık canların yanmaması için vatandaşlar yetkilileri göreve davet etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here