Arife Günü Şehitlik Ziyaret Edildi

0
242

şehitlik ziyaret3Acılar Bayramda da Paylaşıldı

Kurban Bayramının bayramlaşma programı arife günü şehitlik ziyareti ile başladı. Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar ve Mevlüt Dudu’nu katıldığı şehitlik ziyaretinde, şehitlerimizin mezarlarına karanfil bırakılarak, saygı duruşunda bulunuldu ve şehit yakınlarının acısı paylaşıldı.

şehitlik ziyaret4

Kurban Bayramı arifesinde Karaağaç Asri Mezarlığında bulunan şehitlik ziyaretine; Hatay Milletvekilleri Orhan Karasayar ve Mevlüt Dudu’nun yanı sıra, Belen Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Abdulaziz Aydın,  İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, belediye meclis üyeleri, siyasi parti yöneticileri, askeri ve sivil protokol üyeleri ve şehitlerin yakınları katıldı.

Yarbay Selim Sarı’nın yönettiği törende, saygı duruşunda bulunuldu ve İskenderun İlçe Müftü Vekili Durmuş Çelik tarafından dua okundu. Daha sonra protokol üyeleri şehitlikte, şehitlerin kabrine karanfil bıraktı ve ailelerin acısını paylaştı.

şehitlik ziyaret5

Şehit ve Gazi Evi Ziyaret Edildi

Şehitlik ziyaretinin akabinde İskenderun Kaymakam Vekili Abdulaziz Aydın,  İskenderun 39. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Nejat Atilla Demirhan, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, Modern Evler Mahallesi’ndeki şehit ve gazi evini ziyaret etti.

Arife günü önce şehit Astsubay Bekir Çelik’in ailesini ziyaret eden protokol üyeleri, ardından Gazi Uzman Çavuş Mustafa Gün’ün evini de ziyaret ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here