ARİAD’dan ‘Eğitime Destek Konseri’

0
155

Arsuz İş Adamları Derneği tarafından, Gümüş Otel Konferans Salonunda organize edilen Antakya Medeniyetler Korosu’nun ‘Eğitime Destek Konseri’ büyük beğeni toplandı. Verdiği her konserde ayakta alkışlanan dünya çapında üne sahip Medeniyetler Korosunun ‘Eğitime Destek Konseri’ne katılım da yoğun oldu.

Elde edilecek gelirle üniversite öğrencilerine burs vermeyi amaçlayan konsere bir çok şirket sponsor olarak eğitime katkı sunmak adına önemli bir adım attı.

Konsere, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Emniyet Müdürü Halil Karabacak, DASİFED Başkanı Mehmet Kılıçlar, İskenderun Güney Eğitim Vakfı Başkanı Şefik Uyar, Arsuz Belediyesi Temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, dernek üyeleri, konser sponsorları ve çok sayıda davetli katıldı.

Arsuz İşadamları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır, konsere katılanlara ve destek verelere teşekkür ederek; “Bu gece, Antakya Medeniyetler Korosu’nun konserinde yanımızda olup bize destek veren misafir ve üyelerimize teşekkür ederiz. Arsuz’un kalkınması için biz her zaman varız. 40 öğrencimize burs vermek amacıyla düzenlediğimiz organizasyona sponsor olarak bizi yanlız bırakmayan, gönlü bizimle Arsuz için atan firmalarımıza da teşekkür ederiz. Konserimiz ile 40 öğrenciye burs vereceğiz. Başarılı ve ihtiyaç sahibi olan evlatlarımızı belirleyip nakdi burs olarak sağlayacağız.

Arsuz’da kurulacak Meslek Yüksek Okulu da eş zamanlı takip ettiğimiz projelerimizden. Bu okulun, şehrimizin gelişmesine katkısı büyük olacak. Bunu sürekli takip ediyoruz. Kısa zamanda olumlu müjdeler vereceğimize inanıyorum. Bize destek veren herkese sonsuz teşekkürler. Her şey Arsuz’un kalkınması ilkesi ile ARİAD ailesi olarak üstümüze düşen görevleri fazlasıyla yerine getireceğiz. Gönlü Arsuzla olan herkesi dernek çatımız altında toplanmaya bekliyoruz” diye konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here