Apartmanın Dış Cephesi Düşüyor

0
96

duvar tehlikesi1Atatürk Bulvarı, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yakınında bulunan apartmanın dış cephesi kaldırıma düşüyor. Yoldan geçen vatandaşlar için büyük tehlike arz eden durum karşısında apartman yönetiminin de 4 gündür duyarsız kalması tepkilere neden oluyor.

Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Beşen Apartmanının dış cephesinde dökülmeler yaşanıyor. Dört gündür bu dökülmelerin yaşandığını dile getiren çevredeki vatandaşlar, apartman yönetiminin bu kadar duyarsız olmasına tepki gösterdiler. Dökülmelerin yaşandığı yerden geçilmemesi için sadece şerit çekilirken, birçok vatandaşta buna aldırış etmeyip, şeridin üzerinden geçmeye devam ediyorlar. Dökülmelerin yaşandığı yerde en çok göze batan konu ise küçük çocukların kaldırım üzerinde bisiklet kullanmaları oldu. Çocuklar hiçbir şeyden habersiz bisikletle turluyorlar.

Büyük parçalar halinde düşen sıvaların bir insanın kafasına düşmesi halinde ciddi yaralanmalara sebebiyet olacağını ifade eden vatandaşlar, bu duruma duyarsız kalan apartman yönetiminden şikayetçi olurken, yetkililerin bu olaya el atmasını ve bu sorunu ortadan kaldırmasını istedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here