Antakya Belediyesi Satranç Takımı Süper Lige Yükseldi

0
80

satranç takımıAntakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü satranç takımı, büyük başarıya imza atarak, Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligine yükseldi. Süper lige yükselmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, “Sporcularımız başarılı müsabakalara imza atarak bizleri gururlandırdılar” dedi.

40 İlden ve KKTC’den toplam 56 kulübün katıldığı ve 824 sporcunun mücadele ettiği Kulüpler Şampiyonasında Türkiye İş Bankası Satranç Ligi’ne yükselen takımlar belli oldu. Bünyesinde 16 branşı barındıran Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, bir başarı da satranç takımı ile elde etti. Denizli’de yapılan 2013 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası’nın dokuzuncu ve son turunda 2.’lik elde ederek Türkiye’de ilk üçe girdi. Bu başarı ile temsilcimiz Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi’ne yükselmeyi başardı.

Antakya Belediye Gençlik Spor Kulübü Satranç Takımının Süper Lige yükselmesi ile ilgili düşüncelerini dile getiren Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, takım idareci ve sporcularını tebrik etti. Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını belirten Belediye Başkanı Savaş, elde edilen bu başarıdan dolayı memnuniyeti dile getirerek; “Emeklerimiz boşa gitmedi. Takımımıza ve sporcularımıza sahip çıktık, destek olduk ve onlarda başarılı müsabakalara imza atarak bizleri gururlandırdılar. Bu başarıda emeği geçen tüm idareci, antrenör, veli ve sporcularımızı yürekten tebrik ediyor ve takımımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here