Ankara Demirspor: 3 Erzin Belediyespor: 3

0
102

erzin-bldspor-37Son 2 Dakikada 2 Gol Yiyen Erzin Belediyespor, Ankara’da Galibiyeti Kaçırdı

Stat: TCDD Ankara Demir Spor Tesisleri

Hakemler: Alper Oran** Ali Balsatar** Abdullah Melih Karaduman**

Ankara Demirspor: Bahadır* Doğancan* Hasan* Taner** Burak Sürmeli** Furkan* Eren* (Dk. 76 Emre**) Mert* (Dk. 67 Muhammed**) Burak Öksüz** Fatih* (Dk. 46 Güney**) Serdar Karaduman***)

Erzin Belediyespor: Ramazan** Umut** Onur** Şahin Tüter** Kerem** (Dk. 53 Nureddin**) Yılmaz** Emre Keleşoğlu** Abdulhaluk*** (Dk. 80 Tuncer*) Samed Ali Kaya*** Umut Koray Öz*** (Dk. 88 Emre*)

Sarı Kartlar: Doğancan, Hasan, (Ankara Demirspor), Ramazan, Onur, (Erzin Belediyespor)

Kırmızı Kart: Dk. 83 Emre Keleşoğlu (Erzin Belediyespor)

Goller: Dk. 85, 90+5 Serdar Karaduman, Dk. 90+3 Muhammed (Ankara Demirspor), Dk. 39, 82 Samed Ali Kaya, Dk.61 Umut Koray Öz (Erzin Belediyespor)

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin Belediyespor, TCDD Ankara Demirspor tesislerinde yapılan karşılaşmada Ankara Demirspor ile 3-3 berabere kaldı. Temsilcimiz Erzin Belediyespor, 3-1 önde götürdüğü karşılaşmada son 2 dakikada 2 gol yemesinin ardından Ankara’da galibiyeti kaçıran taraf oldu.

Maça her iki tarafta temkinli başladı. Her geçen dakika maça ağırlığını koyan taraf Erzin Belediyespor olurken, 39. dakikada sahneye çıkan Samed Ali Kaya takımını deplasmanda öne geçiren isim oldu. Bu gol ilk yarının da skorunu belirledi.

İkinci yarıya da iyi başlayan Konuk ekip, 61. dakikada Umut ile farkı ikiye çıkardı. 82. dakikada ise yine sahneye çıkan Samed Ali Kaya skoru bir anda 3-0’a getirdi. 85’te ise Serdar Karaduman ev sahibi adına farkı ikiye indiren golü attı. 90+3’te Muhammed ve 90+5’te yine Serdar Karaduman’la gelen goller maçın skorunu belirlerken, Erzin Belediyespor, uzatma dakikalarında yediği iki golle mutlak galibiyetten oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here