Anadolujet’ten Hatay’a Uçuran Fırsat Koltuğu Kampanyası

0
146

anadolujet1Kampanya, 26 Aralık 2015 Tarihine Kadar Anadolujet Web Sitesi Üzerinden Alınacak Biletlere…

Halkın havayolu AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Hatay arasında karşılıklı uçacak yolcularına özel “Fırsat Koltuğu” kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında AnadoluJet ile 16 Kasım 2015-29 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek seyahatlerde seçili hata ait her uçuş için ilk 59 koltuk 59.99 TL’den satışa çıkıyor.

Ekonomik ve konforlu seyahat olanakları sunan AnadoluJet, yolcularından büyük ilgi gören “Fırsat Koltuğu” kampanyasına farklı hatlarla devam ediyor. Kampanya kapsamında AnadoluJet’ten İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı-Hatay arasındaki karşılıklı uçuşlar için bilet alanlar, her uçuştaki ilk 59 koltuğa 59.99 TL’den sahip oluyor. 16 Kasım’da başlayan kampanya; 26 Aralık 2015 tarihine kadar AnadoluJet web sitesi üzerinden alınacak biletlerle 29 Aralık 2015 tarihine kadar İstanbul Sabiha Gökçen-Hatay ve Hatay-İstanbul Sabiha Gökçen hattına özel avantajlı seyahat imkânı sunuyor. İlk uçuş tarihinden minimum üç gün önce biletleme koşulu bulunan kampanya; Cuma ve Pazar günleri gerçekleştirilecek uçuşlar, ortak uçuşlar ve aktarmalı uçuşları kapsamıyor.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabiliyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here