Altyapı Çalışması Diğer Kurumlarla Koordineli Bir Şekilde Sürüyor

0
331

bld-altyapı2İskenderun Belediyesi, altyapı çalışmalarını diğer kurumlarla işbirliği içerisinde, koordineli bir şekilde sürdürüyor. Türk Telekom tarafından yapılan şebeke çalışmasına, İskenderun Belediyesi araç ve işgücü ile destek verdi.

Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Belediye 3 No’lu Sosyal Tesis önünde yapılan çalışmayı Türk Telekom İskenderun Müdürü Metin Kördemir ile birlikte inceledi. Belediye Başkanı Civelek, doğalgaz çalışmasının önümüzdeki hafta başlayacağını da açıkladı.

Altyapı çalışmalarının kurumlar arası eşgüdüm içinde bir defa yapılmasının önemini vurgulayan Belediye Başkanı Yusuf Civelek; “Alt yapısı olmayan hiçbir şeyin üst yapısı ayakta kalamaz. Bu düşünce ile her şeyde alt yapıyı sağlamlaştırıyor ve kurguluyoruz. Alt yapı çalışmaları ameliyat gibi sancılıdır. Ancak bittikten sonra yaşamı kolaylaştırır, çağdaşlaştırır. 24 saat içme suyu çalışmaları sürüyor. Önümüzdeki hafta doğalgaz çalışmaları hızla başlayacaktır. Mustafa Kemal, Gürsel ve Modern Evler mahallelerinin kanayan yarası yağmur suyu drenaj kanalları ihalesi yapılıyor ve hızla başlayacaktır. Asfalt ihalemiz 12 Nisan’da yapılıyor. Alt yapısı tamamlanan tüm yollar modern bir şekilde, tekrar açılmayacak şekilde asfaltlanacaktır. Gösterdiği sabırdan dolayı İskenderunlu hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

bld-altyapı3

Halkımızın musluktan sürekli akan ve içilebilir suya kavuşması amacıyla içme suyu şebeke döşeme çalışmasının büyük bir hızla ve sistemli bir şekilde sürdüğünü anımsatan Belediye Başkanı Civelek, içme suyu şebeke döşeme çalışmasıyla birlikte, doğalgaz, Telekom gibi şebeke çalışmalarının koordineli bir şekilde yapılması için asfaltın bir kere kazılarak, üstünün kapatılıp asfaltlanacağını, bunun ekonomik açıdan rasyonel olacağını ve aynı zamanda halkımız için yaratacağı sıkıntıların da en aza ineceğini söyledi.

Yeni İçme Suyu Şebeke Çalışması Atatürk Bulvarı’nda…

Yeni içme suyu şebeke döşeme çalışması, şehir merkezinde Atatürk Bulvarı ve Tayfur Sökmen Bulvarı üzerinde, Fatih Sultan, Sakarya, Yunus emre, Modernevler, Güzelçay (Akçay) mahallelerinde aralıksız bir şekilde devam ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here