Altınvadi Rezidans’ın Temelleri Atıldı

0
228

altın vadi inşaat3Arsuz’un Nardüzü Mahallesinde yapımına başlanan 26 kat, üç blok üzerindeki Altınvadi Rezidans’ın temel atma töreni geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Temel atma törenine Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İSSİAD Başkanı Recep Atakaş, Genç İşadamları Derneği Başkanı Gökhan Gökten ve işadamları katıldı.

Temel atma töreninin açılış konuşmasını yapan Canpolat İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ümmet Canpolat, projeyi hazırlarken bölgenin depremsellik olayını çok önemsediklerini dile getirerek; “Bizler bu projeyi hazırlarken bölgemizin 1. derecede deprem bölgesi olduğu gerçeğiyle hareket ettik. Bizlerin ilk hedefi can güvenliğini en üst seviyede tutarak konutları inşa etmektir” dedi.

altın vadi inşaat4

Daha sonra söz alan Milletvekili Karasayar, bu tür projelerin bölgeye hareketlilik kazandırdığını dile getirerek, bu projelerin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Verilen kokteylde ise Yönetim Kurulu Başkanı Canpolat, Uğur Ateş, davetlilere projeye ilişkin bilgiler sundular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here