Altında Biraz da Olsa Hareketlilik Yaşandı

0
60

uğur fırat-piyasa8Altının uzun vadeli yatırım için en güvenli yatırım aracı olduğunu her fırsatta dile getiren İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, altına yatırım yapan yatırımcıların bayramın bitmesi ile büyük bir sürpriz ile karşılaştıklarını söyledi. Başkan Fırat, altın fiyatında yüzde 3 oranında yükselme yaşandığını belirtti.

Oda Başkanı Fırat, Ramazan bayramı nedeniyle durgun geçen altın satışlarında bayram sonrası yaşanan sürpriz ile kuyumcu esnafına biraz da olsa hareketlilik geldiğini söyledi. Yaşanan bu hareketliliğin altın alımı olmadığına da dikkati çeken Fırat; “Altın alımdan çok satma yönünde hareketlilik yaşanıyor. Bayram sonrası altın fiyatında yaşanan yüzde 3’lük yükselme sonrası altın 82.300’de işlem görmeye başladı. Altındaki bu yükselmelerin önümüzdeki günlerde de süreceğini tahmin ediyorum” dedi.

Bu artışın düğün hazırlığı içerisinde olanlar için bir şok olduğunu ifade eden Başkan Fırat, düğün sezonunun bitmeden iç piyasada alımlar olması ve esnafın biraz yüzünün gülmesi temennisinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here