Altın 790 TL, Çeyrek Altın 1285 TL’den İşlem Görüyor

0
48

Yeni haftaya girilirken, altın ve döviz piyasası üzerine açıklamalarda bulunan İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, altın fiyatlarının yeni haftaya yatay bir seyirle başladığını söyledi.

Haftanın ilk gününde değerli metalin 1.784 dolar civarında işlem gördüğünü kaydeden Fırat; “Altın fiyatları, Cuma günü ABD Tarım Dışı İstihdam Verisi sonrasındaki kazançlarının bir kısmını geri vermesinin ardından, yeni haftaya yatay bir seyirle başladı. Gram altın ise küresel altın fiyatlarının toparlanması ve Dolar/TL’deki yüksek seviyelerle 790 TL civarında bulunuyor.

Omikron varyantının küresel piyasalarda yarattığı belirsizlikle geçen haftayı inişli çıkışlı bir seyirle geçiren ons altın, Cuma günü açıklanan ABD tarım dışı istihdam verisi sonrasında 1.780 doların üzerine tırmanmıştı. Yeni haftaya yatay bir seyirle başlayan değerli metal 1.784 dolar civarında işlem görüyor.

Yorumlamış olduğum altın piyasa değerlendirmesi tahminler üzerinedir. Altının açılışı 790 TL, çeyrek altın 1285 TL’den işlem görüyor” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here