Alpay’dan Körfez İskenderunspor’a Baklavalı Moral

0
138

körfez iskenderunspor25Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı 24 Erzincanspor karşılaşması öncesinde çalışmalarını Teknik Direktör Ramazan Silin nezaretinde sürdürüyor.

Hatay Kulüpler Birliği Başkanı ve Yeni Cemnur Tesisleri işletmecisi Yıldırım Alpay, hafta sonunda oynanacak olan 24 Erzincanspor karşılaşması öncesinde çalışmalarını sürdüren Körfez İskenderunspor’lu futbolcuları 5 Temmuz Stadında ziyaret ederek baklava ikram etti, moral verdi.

Kulüp Başkanı Kazım Aydın ile yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu antrenmanda, Körfez İskenderunspor’a destek çağrısında bulunan Alpay; “Siyasetçisinden Mülki amirlerine, İş adamlarından taraftarlarından kadar herkes Körfez İskenderunspor’a destek çıkmalıdır. Hatay Kulüpler Birliği olarak her zaman Körfez İskenderunspor’un yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Yeni Cemnur Tesislerimizin kapısı her zaman kulüplerimize açıktır. Yeni sezonda Körfez İskenderunspor’a başarılar dileriz” dedi.

Körfez İskenderun Spor kulüp Başkanı Kazım Aydın ile Teknik Direktör Ramazan Silin, desteklerinden dolayı Başkan ve iş adamı Yıldırım Alpay’a teşekkür ettiler.

spor-körfez iskspor (1)

İlk Haftanın Programı Belli Oldu…

Öte yandan, bu hafta başlayacak olan 3. Ligde haftanın programı ve maçları yönetecek hajemler belli oldu. Buna göre, 3. Lig 1. Grup temsilcilerimizden Kırıkhanspor, Cizrespor’u 23 Ağustos 2015 Pazar Saat 17.00’de Kırıkhan İlçe Stadında ağırlayacak. Bu kritik karşılaşmayı Oğuz Kaan Turan, Harun Reşit Güngör ve Yakup Keçeci hakem üçlüsü yönetecek. Erzin Belediyespor ise rakibi Gölbaşıspor A.Ş.’yi 23 Ağustos 2015 Pazar günü Saat 17.00’de Erzin İlçe Stadında konuk edecek. Bu maçta ise Veli Ersin Bıçak, Ziya Aksoy, Mehmet Pekmezci hakem üçlüsü düdük çalacak.

3. Lig 3. Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor ise 24 Erzincanspor karşılaşmasına 23 Ağustos 2015 Pazar günü Saat 16.30’da oynayacak. Erzincan 13 Şubat Stadındaki maçı Alpaslan Şen, Burak Cansız ve Yakup Bulut hakem üçlüsü yönetecek.

Spor Toto 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz Payasspor ise haftayı bay takım olarak geçirecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here