“AKP İktidarı Hak Ettiğini Bulacaktır”

0
62

mevlüt dudu ziyaret1CHP’li Vekil Dudu Payaslılarla Buluştu

CHP Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu, Payas’ta çeşitli ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla buluştu. Payas Minibüs Garajında şoförlerle bir araya gelen Dudu, daha sonra kahveleri gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP’nin sorunlarla ilgili proje ve görüşlerini de anlattı. Dudu vatandaşlara yaptığı konuşmalarda özellikle AKP’nin uyguladığı yanlış politikaların faturalarının halka ödettirildiğini belirtti.

Daha sonra Payas Merkezde bulunan İDÇ emekçilerinin grev çadırını da ziyaret eden Milletvekili Dudu, grevci işçilerle de sohbet etti. İşçilerin sendikalaşma ve iş güvenliği ile ilgili şikâyetleri üzerine, bu durumun sorumlusunun 11 yıldır ülkeyi yöneten iktidar olduğunu belirten Dudu; “Bugün, AKP iktidarı toplumun tüm kesimlerini kıskaç altına almıştır. 11 yıldır sınırsız bir güç ve anlayışla ülkeyi yönetiyorlar. Emekçi kesimin önündeki engellerin de tek sorumlusu AKP ve Erdoğan’dır. Emekçiler tarafından üretilen değerlerin adil bölüşümünü de bu iktidar engellemektedir. Yandaşa han hamam, vatandaşa din, iman anlayışı artık toplumun tüm kesimlerince görülmüştür. Bunun sonucu önümüzdeki yerel seçimlerde oy olarak sandığa yansıyacak ve AKP iktidarı hak ettiğini bulacaktır” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here