AKP 13 Yaşında!

0
101

akp kutlama1Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun; “Yarınlarımız Daha Aydınlık Olacak”

13. kuruluş yıldönümünü kutlayan Adalet ve Kalkınma Partisinin İskenderun İlçe Teşkilatı da kuruluş yıldönümlerini pasta keserek kutladı.

Partilerinin kuruluş yıldönümü nedeniyle, Ak Parti İlçe Teşkilatı parti binasında bir tören düzenledi. Yapılan törende konuşan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, halkın desteği ve teşkilatlarının çalışmasıyla gelinen 13. yılda, gücüne güç katarak yola devam edeceklerini söyledi. Tosun; “Türkiye artık dünyada sözü geçen, kararları kabul edilen ülke haline geldi. Bu da lider ve kadrolarıyla olmuştur. Kadroların ülkeye kattığı değer ve yeni Türkiye anlayışıyla olmuştur. Her seçimde başarıyla çıktık ve verilen destek yükümüzü de arttırdı. Bundan sonra da daha mutlu Türkiye’de yaşayacağımıza eminiz. Yarınlarımız daha aydınlık olacak” dedi.

akp kutlama2

Törende konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil de partiye 2007’de geldiğini, çok mücadele ettiğini, 2009’da aday olduğunu ama kazanamayınca küsmeyip, çalışmayı sürdürdüğünü, 2014 seçimlerinde de kazandığını ifade etti. Dingil; “İskenderun’da siyaset de ticaret de zor. Burada normal bir seçim olmuyor. Adeta savaş oluyor. İnanın verdiğiniz mücadele tarihe geçecek” dedi. Seçimlerde şer güçler ile ‘paralel’ciler ve ‘gezi’cilerin bir tarafta, AKP destekçilerinin de başka bir tarafta toplandığını anlatan Dingil, birlik ve dirlikle İskenderun’u hak ettiği yere taşıyacaklarını, İskenderun’u ve kadrolarını yeniden yapılandıracaklarını ve bunun bir yıl içinde olacağını söyledi.

akp kutlama3

Küçük dedikodulara itibar edilmemesini belirten ve iş taleplerinin çok olduğunu, belediyeyi kurumsallaştıracaklarını, işsiz kalmayacağını kaydeden Dingil, partililerine; “Sizler ayrıcalıklı insanlarsınız” diye seslendi.

Konuşmaların ardından AKP’nin 13. kuruluş yıl dönümü pastası, Tosun ve Dingil ile ilçe eski başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları tarafından kesildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here