Akkülah Ailesinin Baba Acısı!

0
504

cenaze-akkülah1İskenderun’da Körfez Gazetesinde köşe yazarlığı yapan Saim Akkülah, hayatını kaybetti, Akkülah’ın ölümü, sevenlerini gözyaşına boğdu.

1984-1989 yılları arasında İskenderun Belediye Meclis Üyeliği ile Hatay Belediyeler Birliği Başkan vekilliği yapan Av. Ahmet Akkülah ile Necdet Akkülah’ın babaları, geçtiğimiz 7 Haziran seçimlerinde CHP’den Hatay Milletvekili aday adayı olan Av. Nalan Akkülah’ın kayınbabası, uzun yıllardan bu yana yerel gazetelerde köşe yazarlığı yapan Saim Akkülah, geçirdiği rahatsızlığa yenik düşerek hayata gözlerini yumdu.

cenaze-akkülah2

91 yaşında vefat eden ve sevenlerini yasa boğan Akkülah’ın cenazesi, dün öğle namazına müteakip kılınan Cenaze Namazı ile Kaptan Paşa Camii’nden kaldırıldı. Cenazeye siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda gazeteci katılım gösterdi. Saim Akkülah’ın naşı, kılınan cenaze namazının ardından İskenderun Çankaya Mezarlığı’nda defnedildi.

Bizlerde İskenderun Gazetesi olarak aramızdan ayrılan değerli büyüğümüz Saim Akkülah’a Allah’tan rahmet, yakınlarına, dostlarına ve kederli ailesine başsağlığı dileriz.

cenaze-akkülah3

BAŞSAĞLIĞI

Bir dönem beraber İskenderun Belediye Meclisi Üyeliği yaptığım kıymetli dostum Av. Ahmet Akkülah’ın babası, Körfez Gazetesinde uzun yıllar köşe yazarlığı yapan, değerli büyüğümüz, ağabeyimiz

Saim Akkülah’ın

Hayata veda edişini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Merhum Saim Akkülah’a Tanrı’dan rahmet, ölümü ile yasa boğulan tüm ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

Rızkullah TERBİYELİ

BAŞSAĞLIĞI

Körfez Gazetesi köşe yazarlarından değerli ağabeyimiz

Saim Akkülah’ın

Vefatını büyük bir üzüntü ile duydum. Merhum Akkülah’a Allah’tan rahmet, başta oğulları Ahmet ve Naim Akküleh olmak üzere tüm ailesine, dostlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

Semir BAĞIRSAKÇI

BAŞSAĞLIĞI

Körfez Gazetesinde köşe yazarlığı yapan, değerli büyüğümüz

Saim Akkülah’ın

Ölümü bizleri derinden üzmüştür. Merhum Saim Akkülah’a Allah’tan rahmet, ailesine, dostlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.

Nuri ERDENER

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here