Akil İnsanlar Heyeti Akdeniz Grubu Hafta Sonunu İlimizde Geçirecek

0
98

akil insanlarAkil İnsanlar Heyeti Akdeniz Grubu, bu hafta sonunu ilimizde geçirecek. Grup, Cumartesi günü (bugün) Antakya, Pazar günü de İskenderun’da programlarını sürdürecek.

Akil İnsanlar Heyeti Akdeniz Grubu, 20 Nisan 2013 Cumartesi günkü program kapsamında farklı din ve mezheplerden din adamları ile sohbet edecek. Heyet daha sonra cami, havra ve kilise ziyaretlerinde de bulunacak. Bu temaslarla birlikte Hatay Valiliği, Hatay Belediyesi’ne ziyaretler gerçekleştirecek. Akil İnsanlar Heyeti, şehirdeki tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının ve toplumun her kesiminin katılacağı “Hataylı ne diyor” toplantıları da yapacak.

İskenderun’da Yelken Kulübünde Toplantı

21 Nisan 2013 Pazar günü Hıdırbey Köyü’nde köylülerle kahvaltı yapacak olan heyet, ardından Vakıflı Köyü’nde sohbet toplantısı gerçekleştirecek. Akil İnsanlar Heyeti Akdeniz Grubu’nun Hatay’daki son programı ise İskenderun’da olacak. Heyet burada, Yelken Kulübünde gerçekleştirilecek toplantı ile kanaat önderleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelecek. Söz konusu programlar da basına açık olacak.

Hisarcıklıoğlu’nun başkanlık ettiği Heyet’te Lale Mansur, Tarık Çelenk, Kadir İnanır, Nihal Bengisu Karaca, Şükrü Karatepe, Muhsin Kızılkaya, Öztürk Türkdoğan ve Hüseyin Yayman yer alıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here