Ak Parti’ye Büyük Katılım

0
182

akp katılım1AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nda geçtiğimiz hafta sonu büyük bir katılım gerçekleşti. Siyasi hayatını bağımsız olarak sürdüren Denizciler Eski Belediye Başkanı ve şu an Kavaklıoluk Muhtarı olan Sedat Bakır, beraberinde yine iki muhtar ve yaklaşık 150 kişilik grupla AK Parti saflarına geçti. Sedat Bakır ve beraberindeki muhtarlara parti rozetlerini İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun ve Prof. Dr. Sefa Saygılı taktı.

2015 genel seçimleri için siyasi arena yine ısınmaya başladı. Kentimizin ve bölgemizin yakından tanıdığı siyasetçilerden aynı zamanda Denizciler Eski Belediye Başkanı olan Sedat Bakır, bundan sonra siyasi hayatına AK Parti’de devam etme kararı aldı. Bakır ile birlikte muhtarlar Efendi Dönmez, Erdoğan Sert ve yaklaşık 150 kişi düzenlenen törenle AK Parti’ye katıldılar.

AK Parti İskenderun İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen katılım töreninde konuşan İlçe Başkanı Vedat Tosun, AK Parti’nin her geçen gün daha da büyüdüğünü kaydetti. Önümüzde 2015 genel seçimleri olduğunu kaydeden Başkan Tosun, bu seçimde Hatay’da hedeflerinin 7 Milletvekili çıkarmak olduğunu ifade ederek; “Allah’ın izniyle birlik ve beraberliğimizi koruyarak bu hedefimize ulaşacağız. AK Parti çok büyük bir ailedir.

akp katılım2

Denizciler Eski Belediye Başkanımız Sedat Bakır ve beraberinde muhtarlarımız Erdoğan Sert, Efendi Dönmez ve vatandaşlarımız AK Parti ailesine katıldılar. Bundan teşkilat olarak büyük memnuniyet duyduk. El birliğiyle halkımıza hizmetimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Katılım töreninde konuşan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, Sedat Bakır’ın AK Parti saflarına katılmasından dolayı büyük sevinç duyduğunu vurguladı. İskenderun’u çok yakında hizmetlerle daha güzel günlerin beklediğini kaydeden Başkan Seyfi Dingil, vatandaşımıza hizmet için ellerinden gelen tüm imkân ve gayreti sergilediklerini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Sedat Bakır, muhtarlar Efendi Dönmez ve Erdoğan Sert’e parti rozetlerini Prof. Dr. Sefa Saygılı, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve AK Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun taktı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here