Ak Parti’nin 14’cü Kuruluş Yıldönümü

0
128

akp kutlama1Tosun; “Yeni Türkiye Yürüyüşümüz Sürecek!”

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti)’nin 14. kuruluş yıldönümü kapsamında İskenderun’da da bir kutlama gerçekleştirildi. Belediye Kültür Sarayında yapılan kutlama etkinliğine Hatay Milletvekili Mehmet Alğan, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İlçe Başkanı Vedat Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, kurucular ile İskenderun ilçe teşkilatına hizmet etmiş ilçe eski başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, mahalle temsilcileri ve partililer katıldı.

Etkinlikte konuşan ve bugüne kadar partiye hizmet eden tüm gönül dostlarına seslenen İlçe Başkanı Vedat Tosun, partinin gücünü halktan aldığına işaret etti. Son günlerde gündemi meşgul eden birçok konuya da değinen Tosun; “Değerli yol arkadaşlarım, yeni Türkiye yürüyüşünün arifesindeyiz. 14 yıllık birikimimiz var, bu birikimi en iyi şekilde değerlendirmede kararlıyız. Siz öyle bir irade ortaya koydunuz ki; bütün baskılara rağmen, yılmadan, korkmadan, vesayeti size hakim kılmaya çalışanlara, ekonomik krizler çıkarmaya çalışanlara fırsat vermediniz.

Güvenlik Özgürlüğün Ön Şartıdır!

7 Haziran’da toplum kendini test etti ve bir karar verdi. Bu karara da saygı duyuyoruz. Bu süreç içinde ortaya çıkan tüm gerçekleri, ne oyunların döndüğünü, dış güçlerin ve içeride oligarşinin manipülasyonlarını, HDP’nin Truva atı olarak kullanılmasını ve darbe planlarını, kısaca her şeyi biliyoruz.

akp kutlama (11)

Devlet, kamu düzenini bozan saldırılara karşı her türlü operasyonu yapacak ve tetiğe dokunacaktır. Burada yapılması gereken, terör örgütlerinin Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığını tehdit edecek saldırılardan uzak durmasıdır. Aksi takdirde devletimiz operasyonlarını sürdürecektir. Çünkü güvenlik özgürlüğün ön şartıdır. Ak Parti, ülkedeki bütün unsurların özgürlüğünün önündeki engelleri kaldırmıştır” diye konuştu.

Yeni Türkiye İçin Durmak Yok!

Türkiye’nin bu coğrafyada küresel bir güç olacağına inandığını da kaydeden Tosun; “Bu davanın önünde daha on yıllar, yüz yıllar var. 2023’te bu toprakları küresel bir güç olan Türkiye ile taçlandıracağız. İskenderun ilçe teşkilatı olarak, geçmişten bugüne kadar partimize hizmet etmiş ve bizimle gönül birliği içerisinde olan tüm dava arkadaşlarımızla beraber ‘Yeni Türkiye’ sloganıyla hedeflerini büyüten ve bu hedef doğrultusunda devrim niteliğinde demokratik atılımlara öncülük eden partimize katkı sunmak adına ‘Durmak Yok, Yola Devam’ diyoruz.

Düzenlemiş olduğumuz 14. kuruluş yıldönümü kutlama programının hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Siz Ak Partili gönül ve dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

akp kutlama2

Alğan; “Gücümüzü Önce Allah’tan Sonra Halktan Alıyoruz”

Ak Parti Hatay Milletvekili Mehmet Alğan da yaptığı konuşmada Türkiye’deki son günlerde artan terör saldırılarına ilişkin, Türkiye’nin büyük ve güçlü bir devlet olduğunu, teröre karşı dik duracağını söyledi. Alğan; “Operasyonlar başladı. Allah’ın izliyle başlayan bu operasyonlar bir gün bitecek, bundan kimsenin tereddüttü olmasın. Artık Türk devleti güçlü bir devlettir. Terör örgütünün bellerini kırana kadar kararlılıkla bu sorunun üzerine gideceğiz” dedi.

Ülke siyasetini de değerlendiren Alğan; “Bizler hatalarıyla ve kusurlarıyla yüzleşmekten çekinmeyecek bir siyasi partinin fertleriyiz. Başbakanımızın kullandığı bir söz vardı. ‘Biz dersimizi önce Allah’tan sonra milletten alırız.’ Bizlerde aynısını yaparak davranacağız. 14 yıldır memlekete hizmet etmeye gönüllü insanların hikâyesi aslında, Ak Partinin hikâyesi. Aslında bizlerin zihniyeti değişti ve bizler artık daha iyi şartlarda kendimizi ifade eder hale geldik” diye konuştu.

Törende ayrıca, bugüne kadar ilçe teşkilatına emeği geçen birçok isme katkılarından dolayı birer teşekkür plaketi verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here