Ak Partide Zafer Coşkusu

0
70

akp kutlama1Dingil; “İskenderun Sonunda İktidarla Buluştu”

Aylar süren yoğun seçim çalışmaları süreci sonunda yüzü gülen taraf olan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, zafer kutlamasını parti binası önünde partilileri ve sevenleriyle birlikte yaptı.

52 bin 883 oy alarak İskenderun’un yeni başkanı seçilen Seyfi Dingil, seçim sonucunu parti binasında aldı. Haberin duyulmasının ardından, ilçe teşkilatına akın eden partililer Seyfi Dingil’i tebrik ederek sevgi gösterilerinde bulundular.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Ak Parti İskenderun İlçe Merkezi adeta bayram yerine döndü. Seyfi Dingil, omuzlara alınırken, ortaya çıkan tablo görülmeye değerdi. Seyfi Dingil, ilçe binasında tek tek tebrikleri kabul ederken, kendisiyle birlikte bu sevinci yaşayan partililere ilk açıklamasını yaptı.

akp kutlama2

Parti balkonundan partililere ve vatandaşlara seslenen Seyfi Dingil; “İskenderun uzun yıllar sonra iktidarla buluştu. Bunu başardığımız için çok mutluyuz. Centilmence bir seçim yaşadık. Bundan sonra hizmet zamanı! İskenderun’u ortak akıl ile yöneteceğiz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Belediyenin kapısı herkese açık olacak. Herkesi kucaklayacağız. İskenderun’da sosyal belediyecilik nasıl yapılır herkes görecek. Her zaferin bir emeği vardır. Bu seçimin kazanılmasında emeği bulunan herkese teşekkür ederim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here