Ak Parti Yeni Yönetimi Kurum Ziyaretlerini Sürdürüyor

0
349

akp ziyaret3Adalet ve Kalkınma Partisi İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun ve Yönetim Kurulu üyeleri, kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

Gerçekleşen kongrede yeniden İlçe başkanlığına seçilen İskenderun Ak Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, resmi kurum yöneticilerine ziyaretlerini sürdürüyorlar. Ak Parti heyeti, İlçe Emniyet müdürlüğü ve Kaymakamlık ziyaretlerinin ardından Gümrük Baş Müdürü Adnan Korkmaz, Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Yaşar Akşahin, Sahil Vergi Dairesi Müdürü Yaşar Beyaz, Asım Gündüz Vergi Dairesi Müdürü Hatem Uğurlu ve Milli Emlak Müdürü Fuat Andırın’a nezaket ziyaretinde bulundular.

akp ziyaret4

Ak Parti İlçe Teşkilatı yeni yönetim kurulu üyeleriyle tanışan kurum müdürleri, genel kongrenin ardından oluşturulan yönetim kadrosunun ülkemize, ilçemize ve İskenderun halkına hayırlı olması temennisinde bulunarak, çalışmalarında başarılar dilediler.

 Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaretlerde, ilçemizin her konuda gelişmesi, kalkınma hızının artması ve halkımızın daha müreffeh bir ortamda yaşaması amacıyla ilçemizde faaliyette bulunan kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum ve siyasi parti teşkilatları, hayırseverlerimiz ve İskenderun halkıyla iş birliği içerisinde birlik ve beraberlikle gayret gösterilmesinin yerinde olacağı belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here