Ak Parti Kadın Kolları Ruh Sağlığı Merkezini Ziyaret Etti

0
260

akp kadın kolları2Ak Parti İskenderun Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı ve Ekibi İskenderun Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezini ziyaret etti.

Ak Parti İskenderun Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı ve Ekibi, ağır ruhsal problemleri olan bireylerin, takibi, tedavisi, rehabilitasyonu sosyal beceri eğitimleri ve hasta yakınlarının bilinçlendirilmesini hedefleyen Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde tedavi gören vatandaşlarımıza moral vermek adına merkezi ziyaret etti.

akp kadın kolları3

Hastane personelinden bilgi edinen Nalcı ve Ekibi, ‘hastalıkla başa çıkma kapasitesini arttırmak ve aileleri bilgilendirmek’ adına canla başla çalışan görevli personele ve hasta yakınlarına sundukları ikramlarla da sıcak bir sohbet ortamında ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

Tedavi gören hastalar ve aileleriyle ilgilenen Kadın Kollarının bu güzel ilgisi hoş bir karşılık gördü. Tedavi gören hastaların sevinçleri, hem hasta yakınlarını ve hastane personelini hem de Kadın Kollarını duygulandırdı. Duygusal anların yaşandığı ortam, yine tedavi gören hastaların yaptıkları güzel etkinlikler ile keyifli ve neşeli bir hale geldi.

akp kadın kolları4

Yapmış oldukları birbirinden başarılı el işleri, sosyal faaliyetler ile tam bir aile huzuru, güveni ve konforu yaşayan hastalara çok büyük destek veren İskenderun Devlet Hastanesi Personeli de başarıyla göz doldurdu.

Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı yaptığı açıklamada; “Amacımız toplum içerisinde, günümüz şartlarına uyum sağlamada sorun yaşayan bireylerin bu sorunlarını çözmek için en ideal koşullarda, doğru zaman ve dürüst yaklaşım ile iletişim kurmaktır. Profesyonel çözüm için bu Merkezlerin olması şart. Burada en önemlisi, en güzel tedavi olan ve yerini asla hiçbir şeyin dolduramayacağı karşılıksız sevgidir. Saf, temiz ve karşılıksız sevginin verdiği huzuru hiçbir şey vermez” dedi

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here