Ahmet Hilmi Şahiner Çelik-İş’te

0
270

çelik-iş katılım22006 yılında Türk Metal Sendikası İskenderun Şube başkanlığını yürüten Ahmet Hilmi Şahiner, Çelik-İş Sendikası Genel Teşkilatlandırma Uzmanı ve Genel Merkez danışmanı oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şahiner; “Benimle beraber yıllardır mücadele eden değerli arkadaşlarımın % 80’i Çelik-İş Sendikasında. Arkadaşlarımın yoğun isteğini kıramadım. Fabrikada yıllarca istediğimiz ve uğrunda çok cefalar çektiğimiz demokratik seçimler yapıldı. Bu seçimlerde karışıklık olur diye bekledim ama şunu gördüm ki gerçekten seçimler işçi arkadaşların istediği gibi oldu.

Şunu fark ettim aslında İsdemir işçisi sendikasını seviyor. Sadece yönetim şeklinde sıkıntı yaşıyor. Bunu da düzeltmenin önü açıldı diye düşünüyorum. Fabrikamın geleceğini işçi açısından iyi görmedim. Çünkü Türk Metal Sendikası’nın bu yapıyla burada başarılı olması imkânsız! Daha fazla işçi arkadaşlarımın mağdur olmaması için, birlik ve beraberliği sağlamak adına Çelik-iş Sendikasındayım.

Çalışanlarına verilen hisselerle ilgili tüm soru işaretleri ortadan kaldırılmış, Hisse sahiplerine verilecek senet kupürleri SPK’nın talimatı üzerine İsdemir Yönetimi tarafından  basılmaya başlanmıştır. Bu da İsdemir Vakfının ve Çelik-İş Sendikasının verdiği büyük bir mücadele sonucu olmuştur. Bu nedenlerle Çelik-İş Sendikasında görev almamda en büyük etken olmuştur” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here