Adem Yaldız’dan Emeklilik Albümü

0
200

adem yaldız1Çocukluğundan beri büyük ilgi duyduğu ve amatörce yaptığı sanat yaşamının meyvesini emekli olunca alan Adem Yaldız, ilk albümünü çıkarmanın mutluluğunu yaşıyor. Yaldız, “Güneş Batıyor” adını verdiği albümünün klip çekimlerini de İskenderun’da yapacak.

Edebiyat Öğretmeni olan Adem Yaldız, 25 yıllık eğitim yaşamının ardından emekli olup çocukluktan beri ilgi duyduğu ve amatörce yaptığı müzik dünyasına kendini bıraktı. İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde çıkardığı “Güneş Batıyor” adlı albümü ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Yaldız; “Gönül verdiğim halk müziğini emekli olunca profesyonelce yapma imkânı buldum ve bunun neticesinde bir yıllık emek ve uğraşın ardından ‘Güneş Batıyor’ adlı albümümü çıkardım. Albümün içerisinde 9 tane anonim 3 tane de kendi eserim bulunuyor” diye konuştu. Yaldız, müzikle uğraşının emeklilik yaşamının dolu-dolu geçirmesine vesile olduğunu da söyledi.

Gelecekte de yeni albümler çıkarmayı planladığı söyleyen Yaldız; “Ama bildiğiniz gibi dünyanın en iyi sanatçıları bile artık çıkardıkları albümlerin satışından pekte bir şey kazanamıyorlar. Destek bulursam yeni albümler çıkaracağım. “Güneş Batıyor” albümünün klip çekimleri önümüzdeki günlerde İskenderun’da gerçekleştireceğiz. İskenderun’da kendi belirlediğim bazı yerler var ama yönetmenin de gelip görmesi gerekir” dedi.

Adem Yaldız, ayrıca Emirhan’ın ‘İskenderun Kızları-Hatay’ın İnsanları”, İhsan Akpınar’ın da albümü için klip çekimi yapacaklarını duyurdu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here