Abdullah Sayek Toprağa Verildi

1
848

abdullah sayek1İskenderun’un tanınmış işadamlarından Abdullah Sayek, 81 yaşında hayatını kaybederek sevenlerini gözyaşına boğdu. Uzun zamandır rahatsızlığı bulunan Sayek Ailesinin değerli büyüğü Abdullah Sayek, bu hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz hafta sonu 81 yaşında gözlerini yaşama kapayan Abdullah Sayek, İskenderun Aziz Nikola Ortodoks Kilisesinde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine çok sayıda vatandaş ile siyasi parti temsilcileri ve belde belediye başkanları katıldı.

Yapılan cenaze ayininde Sayek Ailesi gözyaşlarına hâkim olamazken, sona eren törenin ardından işadamı Abdullah Sayek’ın cenazesi, Arsuz Aziz Yuhanna Ortodoks Kilisesi Mezarlığındaki Aile Kabristanına defnedildi.

Sevilen simalardan olan Abdullah Sayek’e Tanrı’dan rahmet, kederli ailesine, dostlarına ve tüm sevdiklerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

abdullah sayek2

Başkan Civelek e Sayek Ailesinin Acısını Paylaştı

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek de iş adamı Abdullah Sayek’in cenazesine katıldı ve Sayek Ailesinin acısını paylaştı. Belediye Başkanı Civelek, cenaze töreninde acılı aileye sabır ve başsağlığı diledi.

1 YORUM

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here