Hatay Derbisinde Kırıkhanspor, Erzin Belediyespor’a Boyun Eğdi

0
100

erzin bldspor30Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcileri geçtiğimiz hafta sonu Hatay derbisinde karşı karşıya geldi. Bu önemli karşılaşmada konuk ekip Erzin Belediyespor ev sahibi Kırıkhanspor’u yenerek 3 puana uzanan taraf oldu.

İlimiz temsilcisi Kırıkhanspor, kendi saha ve seyircisi önünde misafir ettiği komşu ilçe takımı Erzin Belediyespor’a 2-0 mağlup oldu. Kırıkhan İlçe Stadında oynanan ve Uğurcan Tozlu, Murat Emre ile Fahri Dere’nin yönettiği karşılaşmada Turuncu-Beyazlı ekip Erzin Belediyespor’a üç puan kazandıran golleri 36. dakikada Yunus Ünsal, 48. dakikada da Umut Çakır attı.

erzin bldspor31

Erzin Belediyespor sezon başından bu yana oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 de yenilgi almıştı. Puanını 4’e çıkartan Erzin Belediyespor ilk galibiyetini komşu ilçe takımı Kırıkhanspor’u yenerek almış oldu.

Payasspor Sahasında Mağlup…

Öte yandan ilimizin diğer bir temsilcisi Payasspor da kendi sahasında Ayvalıkgücüspor’a 5-1 mağlup oldu. Sezon başından bu yana bir türlü istediği sonuçları alamayan Mavi-Beyazlı Payas ekibi, aldığı ağır mağlubiyetle taraftarını da üzdü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here