Aymen; “Terör Amacına Ulaşamayacak!”

0
143

kınama-bülent aymenAkdeniz İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Bülent Aymen; “Terör Amacına Ulaşamayacak!”

Akdeniz İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Bülent Aymen, son günlerde ülkemizin çeşitli bölgelerinde yaşanan terörist saldırılar sonucunda verdiğimiz şehitlerimiz için bir taziye mesajı yayınladı.

Yaşanan olayların tüm Türkiye’yi derinden etkilediğini ifade eden Aymen, gerçekleştirdiği alçakça saldırılar ile terörün kanlı yüzünü bir kez daha göstererek, ülkemizin barış ve huzur ortamını bozmak için yeniden harekete geçtiğini kaydeden Aymen; “Mevcudiyetini ölümler üzerine inşa eden terör örgütünün en büyük amacı milletimizi ayrıştırmak ve kendine yeni alanlar açmaktır. Ancak, yüzyıllardır farklı kültürlere ev sahipliği yapan bu topraklarda yaşayan vatandaşlarımızın duyarlılığı bu haince planı bozacaktır. Vatandaşlarımız tüm provokasyonlara rağmen dün olduğu gibi bugün de sağduyusunu koruyacak ve terör örgütünün amaçladığı ayrıştırma tuzağına düşmeyecektir.

Ülkemizin milli birlik ve beraberliğini yok etmeye yönelik gerçekleştirilen bu hain saldırılara karşı kararlı bir şekilde mücadeleye devam edileceğine ve sonunda muvaffak olunacağına inancımız tam. Bu inancı bizlere aşılayan kahraman güvenlik güçlerimize ve sağduyusu ile her zaman,  Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkma ve bölmeye yönelik planları boşa çıkaran halkımıza minnettarız. Bu düşünceler ile vatanı uğruna şehit düşen canlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar ve tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here