Kırıkhanspor’da Tur Sevindirdi

0
75

kırıkhanspor13Spor Toto 3. Lig 1. Grubunda mücadele eden temsilcimiz Kırıkhanspor, önceki akşam konuk olduğu Osmanlıspor’u karşılaşmanın her iki yarısında da atığı gollerle 2-0 yendi. Elde edilen bu başarı kentte büyük bir sevinç yarattı.

Her geçen gün daha iyi bir futbol ortaya koyan Kırıkhanspor, Türkiye 2. Tur elemelerinde Osmanlıspor ile eşleşti. Önceki akşam saatlerinde Ankara Yenikent Asaş Stadında Omsalıspor ile karşı karşıya gelen temsilcimiz Kırıkhanspor, karşılaşmaya hızlı ve etkili başladı ve karşılaşmanın 5. dakikasında rakibi karşısında Yaşar’ın golü ile öne geçti: 0-1. Bu dakikadan sonra oyun kontrolü elinde tutan Kırıkhanspor, ilk yarıyı üstünlükle kapattı.

İkinci yarıda da kontrolü elden bırakmayan Kırıkhanspor, karşılaşmanın 71. dakikasında bu kez Volkan ile golü buldu: 0-2. Bu skor üstünlüğünü karşılaşmanın son dakikasında kadar sürdürünce, rakibini kupa dışına iterken, kendisi de kupa yoluna devam etti. Elde edilen bu başarı Kırıkhan ve il genelinde büyük sevinç yarattı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here