Hatayspor, Yeni Sezona Yeni Ümitlerle Girecek

0
148

hatayspor5Hatayspor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, bu hafta sonu başlayacak olan yeni sezon öncesinde Hatayspor tesislerinde basın toplantısı düzenleyerek sezona yeni bir ümitle başlayacaklarını belirtti. Maşuklu’daki Osman Çalgın Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde düzenlenen toplantıya Taşyürek’in yanı sıra, yardımcı antrenör Çağdaş Çavuş, takım kaptanları Halil Karataş ve Sarkan Koç katıldı.

Geçen sezon finalde kaybedilen şampiyonluğa rağmen taraflı tarafsız herkesin Hatayspor’u başarılı bulduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Teknik Direktör Taşyürek “2010-2011 sezonunu 8. sırada, 2011-2012 sezonunu da şampiyon bitirdik. 2012-2013 ve 2013-2014 sezonunu finalde kaybettik. İstatistiklere göre başarılı bir ekibiz. Hatayspor, hedefi olan bir takım. Grubumuza baktığımızda takımların hepsi hedefe oynayan ekipler. Bu hafta başlayacak olan yeni sezon öncesinde orta sahada sakat oyuncularımız var. Halil’in zar yırtığı sakatlığı var. Yeni transferlerimizden Selçuk’ta hazır değil. Bu arkadaşlar bize katıldığı zaman daha da güçleneceğiz.

Taraftarlara buradan bir çağrıda bulunuyorum. Bu sezon hep birlikte sezona başlamalıyız. Yeni sezon yeni bir ümit demektir. Taraftarlar işine erken başlasın, takıma sahip çıksın. Tek yapmamız gereken takıma ve şehre inanmaktır” dedi.

Geçen sezondan 17 futbolcunun Hatayspor’dan ayrıldığını, 13 oyuncunun da transfer edildiğini belirten Taşyürek, Halil Karataş’ın da takımda kalmasına sevindiğini belirtti.

Sezonun ilk maçında oynanacak DİSKİspor maçı ile ilgili de konuşan Ahmet Taşyürek, DİSKİ’nin iyi bir ekip olduğunu, çok iyi takviyeler yaptığını ancak iyi bir oyunla galip gelmek istediklerini sözlerine ekledi.

Hatayspor’un kaptanlarından Halil Karataş Hatayspor’un yeni transferlerle birlikte ışık veren bir takım olduğunu belirterek; “Şampiyonluktan başka bir düşüncemiz yok” değerlendirmesinde bulundu. İkinci kaptanı Serkan Koç ise Hatayspor’da oynamaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi ve iki sezon üst üste finallerde kaybettiklerini ancak Hatayspor’un adını tüm Türkiye’ye tanıttıklarını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here